Selecteer een pagina

Minder betalen voor uw energie?

Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden bij COLLECTIEF ADVIES. Wij zorgen voor de rest!

Wij maken het verschil voor u!

Het beste en snelste advies

De specialisten van Collectief Advies staan u graag te woord over het besparen op uw energiecontract. Bij ons kan het altijd goedkoper.

De scherpste prijzen

Betaald u ook te veel voor uw energiecontract? Wij helpen u graag besparen. Onze specialisten vergelijken verschillende energieleveranciers. 

Wij helpen u met besparen

Weet je niet zeker bij welke energieleverancier je wilt aansluiten, maar heb je wel een goed idee wat voor jou belangrijk is? Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de juiste keuze voor u maken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de meest voordelige energieleverancier voor u? Of u wilt een leverancier die zo milieuvriendelijk mogelijk is. Wat u ook zoekt, wij vinden het voor u.

Overstappen van leverancier kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als je er onervaren in bent. Maar dankzij de gekwalificeerde adviseurs van Collectief Advies hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij regelen alles, van A tot Z.

Ook besparen uw energierekening?

Wilt u ook besparen op de energierekening? Dan bent u niet de enige! Wat is er fijner dan minder betalen zonder dat u zelf iets hoeft te doen? Onze specialisten vergelijken verschillende energieleveranciers met elkaar en geven u het beste aanbod!

Ook slim besparen op uw energie rekening?

Direct na de scan door onze adviseurs ontvangt u een e-mail met het beste aanbod voor uw wensen en persoonlijke situatie.

Bent u tevreden, dan gaan wij direct aan de slag en zorgen dat uw aanbieding bij de leverancier aankomt. Naast het besparen op uw energiecontract, zeggen we ook je huidige abonnement op! Collectief Advies bevrijdt u van al het werk. Onze medewerkers kennen alle details en adviseren u graag bij het aangaan van een nieuw contract.

Veelgestelde vragen

Nog andere vragen?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop!

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt overstappen van contract?

Bevestiging
U ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van de nieuwe leverancier. Hierin staan ​​de gemaakte afspraken, zoals de exacte datum van overboeking en het nieuwe vooruitbetalingsbedrag.
Is het vooruitbetalingsbedrag anders dan verwacht? geen probleem! De aanbieder kijkt naar het gemiddelde elektriciteits- en gasverbruik van uw adres over de afgelopen 3 of 5 jaar.

De overstap
De nieuwe leverancier zegt je huidige overeenkomst automatisch voor je op. Je hoeft dus zelf niets te doen, alles wordt voor je geregeld!

Meterstanden doorgeven
Als u nog geen slimme meter heeft, krijgt u binnen een week na levering een bericht van een nieuwe leverancier waarin u wordt gevraagd uw meterstanden door te geven. U krijgt uiteraard duidelijke instructies hoe u dit moet doen en het kan digitaal en met de spreekwoordelijke meterkaart. hoe makkelijk is het!

Wordt het contract met de oude leverancier opgezegd?

Wanneer u overstapt van energieleverancier hoeft u hier zelf niets meer voor te doen. Alles wordt van a tot z voor u geregeld. Dat betekent ook dat u uw oude leverancier niet zelf hoeft op te zeggen. U kunt dus lekker achterover leunen en ons het werk laten doen. Wel zo makkelijk!

Wat gebeurt er als de energieprijzen stijgen of dalen?

Wanneer u een energiecontract bent aangegaan voor een langere periode profiteert u ook gedurende het gehele contract van de prijzen per kWh stroom en m3 gas die u heeft afgesproken. Dit betekent dat wanneer de prijzen in de energiemarkt stijgen u nog steeds dezelfde prijs blijft betalen voor het stroom en gas.

Op welke manier kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn bereikbaar via de email, telefonisch en via WhatsApp. Op onze contact pagina kan jij deze contactgegevens vinden!